Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oprichting van een E-Business Unit binnen Candle

Datum nieuwsfeit: 20-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Oprichting van een E-Business Unit binnen Candle

CandleNet Solutions : Application Response Time en Enterprise Application Integration samengebracht in geïntegreerde B2B e-business oplossingen.

Nieuwegein, 20 december 1999 - Candle Corporation kondigt wereldwijd aan dat zij een E-Business Computing Group (EBG) heeft opgericht, een bedrijfsunit die zich uitsluitend bezighoudt met het leveren van business-to-business (B2B) e-business oplossingen, samengevat onder de naam CandleNet. EBG, onder leiding van Tony D'Errico, vice-president en algemeen directeur, is één van de twee bedrijfsunits van Candle naast Enterprise Computing Group (ECG), gericht op systeem-, toepassings- en middleware-management.

"De E-Business groep kan steunen op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie