Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw Zoekboek Wijn/Gedistilleerd 2000

Datum nieuwsfeit: 21-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NIEUWSBERICHT WIJNINFORMATIECENTRUM

Nieuw Zoekboek Wijn/Gedistilleerd 2000

In de nieuwe uitgave van het Wijninformatiecentrum en het Productschap Gedistilleerde voor Dranken zijn ca. 16.000 wijnen en ca. 3.500 gedistilleerde dranken opgenomen met namen en adressen van importeurs. Naast de gebruikelijke mutaties is in het Zoekboek 2000 ook een aantal aanpassingen doorgevoerd zoals een lijst met NL-HPA-nummers, een overzicht met nuttige adressen en een aantal kleine wijzigingen om het zoeken nog makkelijker te maken.
De prijs van het zoekboek varieert van * 35,- tot * 45,- afhankelijk van abonnement of losse verkoop. Het zoekboek is telefonisch, per fax en per e-mail te bestellen bij het Wijninformatiecentrum: telefoon: 070-3708326, fax: 070-3708408 en e-mail: (WIC@wijninfo.nl)

Productschap Wijn en Wijninformatiecentrum beperkt bereikbaar tijdens de feestdagen

In verband met een geringe personele bezetting zijn het Productschap Wijn en het Wijninformatiecentrum op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december a.s beperkt bereikbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie