Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouw kantorenlokatie bij station Spaarnwoude in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 21-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Gemeente verkoopt grond aan Volta-invest

Start ontwikkeling kantorenlokatie bij station Spaarnwoude

Projectontwikkelaar Volta-invest koopt 1925 m² grond van de gemeente aan de zuidkant van de Amsterdamse Vaart bij Station Spaarnwoude. Volta-invest gaat hier ongeveer 2700 m² kantoorruimte bouwen. Er komen drie gebouwen van drie verdiepingen hoog. Deze kantoren worden zogenaamde "full-service"-kantoren. Dat betekent dat zakelijke dienstverleners volledig ingerichte kantoorruimten kunnen huren met de daarbij horende service. Ook zal er bij deze kantoren een restaurant komen. De gemeenteraad heeft op 15 december ingestemd met de verkoop van de grond.

Kantoren bij vervoersknooppunt

De gemeente is tevreden met deze verkoop van de grond. Het betekent dat er begonnen wordt met de ontwikkeling van een kantorenlokatie bij dit vervoersknooppunt. Niet alleen station Spaarnwoude, maar ook een busstation en een belangrijke toegangsweg van Haarlem zorgen voor een goede bereikbaarheid. In de komende jaren komen ten zuiden van de Amsterdamse Vaart en ten noorden van het station Spaarnwoude meer kantoren en andere voorzieningen.

Het bouwplan is op dit moment in voorbereiding zodat halverwege 2000 met de bouw van de eerste kantoren wordt gestart.

21 december 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie