Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Groningen/Haren

Datum nieuwsfeit: 21-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 21-12-99

Persberichten stad Groningen/
Dinsdag, 21 december 1999

Dagelijkse persberichten District Groningen/Haren

Bestuurders onder invloed
Op de Hereweg is maandagnacht een 25-jarige bromfietser uit Haren betrapt op het rijden onder invloed. Hij blies een promillage van 1.35. Met een boete en een dagvaarding kon de man het bureau verlaten. Dezelfde nacht reed een 23-jarige automobilist uit Groningen in verboden richting over het Martinikerkhof. Bij controle blies de man een promillage van 1.15. Met een dagvaarding en een boete van f 900.- werd hij heengezonden.

Snelheidscontrole
Op de Rijksweg in Groningen is maandagmiddag en ? avond een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 2530 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 90 te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 88 kilometer per uur daar waar 50 kilometer het maximum is.

Gebruikers aangehouden
Twee gebruikers van verdovende middelen zijn maandagavond in een portiek aan de Zonnelaan aangehouden toen zij dope aan het gebruiken waren. De 34-jarige vrouw en de 38-jarige man zijn na verhoor op vrije voeten gesteld.

Voor nadere informatie, via bureau Voorlichting, tel 050 599 5010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie