Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciaal zwembad Olympiabad januari 2000 dicht

Datum nieuwsfeit: 21-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Provinciaal zwembad Olympiabad gesloten tijdens januari 2000 Brugge, 21/12/1999
PROVINCIAAL OLYMPISCH ZWEMBAD OLYMPIABAD GESLOTEN IN JANUARI 2000

Het Provinciaal Olympisch zwembad "Olympia" te Sint-Andries-Brugge zal gesloten zijn voor jaarlijks nazicht van de technische installatie en schoonmaak van de zwembadkuip vanaf vrijdag 31 december 1999 t.e.m. maandag 31 januari 2000.

Benevens het zwembad zijn ook de vergaderzalen en de sportzaal die in het complex zijn ondergebracht in deze periode voor het publiek niet toegankelijk.

Vanaf februari 2000 organiseert het zwembad opnieuw zweminitiatie voor diverse doelgroepen. Er is baby-, peuter- en kleuterzwemmen en ook voor individuele zwemlesbegeleiding houdt het zwembad ervaren begeleiders ter beschikking. De sessies aqua-gym hernemen op dinsdag 1 februari. Op donderdag 3 februari herneemt het uurtje "Aqua Mama" (zwemuurtje voor zwangere vrouwen). Op die dag staat ook de eerste beurt van het seniorenzwemmen geprogrammeerd.

Voor inlichtingen kan men -tijdens de sluitingsperiode- het zwembad bereiken tijdens de gewone kantooruren op het nummer 050/39.02.00. Vanaf 10 januari kan men op dit nummer reserveren voor de voormelde activiteiten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie