Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanvullend vervoer Delft voldoet aan wens gebruikers

Datum nieuwsfeit: 22-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

22 December 1999
Persbericht - Aanvullend vervoer voldoet aan wens gebruikers

De gebruikers zijn tevreden over de kwaliteit van het aanvullend vervoer, na de integratie van het Aangepast Vervoer Delft (AVD) en Stadstax. Uit een nota die de stand van zaken geeft blijkt dat er geen klachten zijn binnengekomen over de zogeheten ´Stadstax Special´.

De integratie van AVD en Stadstax is ingegaan op 1 juni 1999. Daarvoor droeg de Stichting Ouderenwerk Delft (SOD) zorg voor uitvoering, beheer en verantwoording van het AVD. Het AVD verzorgde het vervoer van ouderen naar een aantal dagvoorzieningen, het zogenaamde `kamer-tot-kamer' vervoer. Sinds 1 juni 1999 wordt dit vervoer uitgevoerd door Deltax onder de naam Stadstax Special.

Op basis van kosten die al zijn gemaakt verwacht de gemeente dat de oorspronkelijk beoogde bezuiniging van 55.000 gulden niet zal worden gehaald. Zoals het er nu naar uit ziet komt de bezuiniging uit op circa 19.000 gulden. In het voorjaar van 2000 volgt een tweede stand van zaken over de integratie AVD-Stadstax.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie