Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadsspeld Den Haag voor vrijwilligers van De Heldenhoek

Datum nieuwsfeit: 22-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

22 december 1999

Stadsspeld voor vrijwilligers van De Heldenhoek

Het college van burgemeester en wethouders van Den haag heeft de Stadsspeld toegekend aan 3 vrijwilllige medewerkers van het Wijk- en Dienstencentrum De Heldenhoek. Deze zijn mevrouw M. van Hoorn, mevrouw C.M. Kors-Landwier en de heer J.J.M. Bovenlander, die ruim tien jaar met veel enthousiasme en grote toewijding actief zijn voor De Heldenhoek.

Mevrouw Marianna van Hoorn is penningmeester van de Centrumcommissie, een orgaan dat de actieve vrijwilligers in het Wijk- en Dienstencentrum vertegenwoordigt. Bovendien zet zij zich in voor tal van activiteiten in het centrum. De heer Johannes Josephus Marie Bovenlander fungeert als voorzitter van de Centrumcommissie. Mevrouw Cornelia Maria Kors-Landwier is in De Heldenhoek actief als gastvrouw em activiteitenleidster.

Wethouder Jetta Klijnsma reikt de Stadsspelden uit op donderdag 23 december a.s. om 16.00 uur tijdens een bijzondere gelegenheid. Dit geschiedt in het Wijk- en Dienstencentrum De Heldenhoek aan de Elandstraat 88 in Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie