Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 23-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 23 December

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagavond is op de Bosschebaan in Velp tussen 19.00 en 21.00 uur een snelheidscontrole gehouden. De politie fotografeerde 98 bestuurders die te hard reden. De snelste reed 128 km. per uur.

INBRAAK WINKEL

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een winkel aan de Venrayseweg in Overloon. Uit een kassalade werd een bedrag van enkele honderden guldens weggenomen. Ook mist men een onbekend aantal kadobonnen. De inbreker kwam binnen na het forceren van een bovenlicht.

DIEFSTAL AUTO

Afgelopen nacht is vanaf een parkeerterrein aan de Parallelweg in Cuijk een auto gestolen. Het betrof een witte Opel Kadett, kenteken YX-86-LX. Waarde ongeveer f.7.000,--.

SIERADEN KWIJT

Een inwoonster van Plasmolen is woensdagmorgen een rood etui met sieraden verloren, vermoedelijk in of in de omgeving van de winkel van Leo van Schaijk aan de Grotestraat in Cuijk. Aan de verloren ringen en het horloge zat veel emotionele waarde, enkele sieraden zijn erfstukken. Het is ook mogelijk dat het etui gestolen is. Diegene die inlichtingen kan verschaffen over het etui wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Cuijk, tel. 0485 - 355555.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie