Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Defensie assisteert bij noodhulp aan Venezuela

Datum nieuwsfeit: 23-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Defensie

Defensie assisteert bij noodhulp aan Venezuela

23-12-1999

De twee P3C Orion maritieme patrouillevliegtuigen van de Koninklijke Marine die gestationeerd zijn op Curacao, worden ingezet bij het transport van hulpgoederen van Curacao en Aruba naar Venezuela.

De eerste twee vluchten vanaf Aruba en Curacao zijn afgelopen dinsdag uitgevoerd. Gisteren vonden nog drie vluchten plaats vanaf Aruba en twee vanaf Curacao, aangezien er meer hulpgoederen waren aangeleverd dan alleen op dinsdag konden worden vervoerd. De goederen bestaan onder meer uit chirurgische instrumenten, medicijnen, handschoenen en wegwerplakens. Voor vandaag staan nog twee vluchten gepland, beide vanaf Curacao.Vooralsnog is het niet bekend of er voor vrijdag ook vluchten gepland staan.

De hulpgoederen worden ingezameld door de consul-generaal van Venezuela te Willemstad, José Joaquin Romero Gonzales. De Koninklijke Marine vervoert deze spullen vervolgens naar het nabij Caracas gelegen vliegveld Maiquetía.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie