Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht/Leersum

Datum nieuwsfeit: 23-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Leersum
Automobilist rijdt door na ongeval/
Leersum, 23 december 1999.

Bromfietser moet remmen voor Jeep.

Woensdagmiddag 22 december rond 12.30 uur kwam op de kruising Vredenoordlaan-Rijksstraatweg in Leersum een 17-jarige jongen met zijn bromfiets ten val. Dat kwam doordat de bromfietser hard moest remmen voor een onbekende bestuurder van een bordeaux-rode Jeep.

De jongen wilde met (veel te) hoge snelheid via de Rijksstraatweg de Vredenoordlaan inrijden. Hij verloor de controle over zijn brommer door de plotselinge remmanoeuvre en viel op het wegdek.

De Jeep is niet tegen de bromfiets aangereden. De bestuurder van de Jeep was uiteraard wel betrokken bij het ongeval. De bestuurder is na het ongeval doorgereden zonder zijn/haar identiteit bekend te maken.

De bromfiets is door de politie inbeslaggenomen voor technisch onderzoek.

Oproep getuigen.

De politie van district Heuvelrug wil graag in contact komen met getuigen of andere mensen die informatie kunnen verschaffen omtrent de auto en/of de identiteit van de bestuurder. Zij kunnen de politie in Leersum bellen.

Telefoonnummer politie Leersum: 0343 - 45 24 38.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie