Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur Noors Verkeersbureau Benelux

Datum nieuwsfeit: 24-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbulletin Noorwegen - december/januari

Nieuwe directeur Noors Verkeersbureau Benelux

Met ingang van 3 januari 2000 is Stein Ove Rolland aangesteld als nieuwe directeur van het Noors Verkeersbureau in Amsterdam. Per deze datum zal hij Ron Heeren opvolgen, die per 1 februari de functie van directeur bij touroperator NS travel heeft aanvaard.

Stein Ove Rolland is sedert augustus 1996 in dienst bij het Noors Verkeersbureau in Hamburg en heeft zich daar gespecialiseerd in doelgroep-marketing en speciale op thema gebaseerde projecten.

Stein Ove heeft een economische opleiding genoten en begon tijdens zijn studie als trainee bij het Noors Verkeersbureau in Duitsland. Na zijn trainingsperiode bleef hij aangesteld als projectleider visreizen en brochuredistributie, hetgeen later is uitgebreid met actieve- en op thema gebaseerde projecten.

Zijn ervaring met doelgroep-marketing gecombineerd met verregaande kennis van de Noorse reisproducten zijn doorslaggevende criteria voor zijn aanstelling geweest.

Nader informatie is verkrijgbaar bij het Noors Verkeersbureau Benelux, telefoon 020-6712854.

Noot aan de redactie

Nader informatie over bovenstaande onderwerpen is verkrijgbaar bij het Noors Verkeersbureau en de vermelde telefoonnummers, internetsites en emailadressen.

Indien u aanvullend fotomateriaal wenst kunt u contact opnemen met Pascale Melissen van het Noors Verkeersbureau Benelux, telefoon 020-6712854 of email: (pascale.melissen@ntr.no)

INFORMATIE NOORS VERKEERSBUREAU BENELUX

Postbus 75120
NL-1070 AC
Amsterdam

Postbus 519
B-2000
Antwerpen 1

TEL: 0900-8991170 (consumenten)
FAX: 020-6798886

N.B!!! Het telefoonnummer 020-6710061 is niet langer in gebruik.

e-mail: (holland@nortra.no)
internet: www.noorsverkeersbureau.nl

Voor nadere informatie betreffende onderwerpen in bovenstaand persbulletin verwijzen wij naar de genoemde contactpersonen. Eventueel fotomateriaal is verkrijgbaar bij het Noors Verkeersbureau in Amsterdam.

Pascale Melissen, telefoon 020-6712854.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie