Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speciale winteropening Dolfinarium Harderwijk

Datum nieuwsfeit: 26-12-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Er op uit in de kerstperiode
SPECIALE WINTEROPENING DOLFINARIUM HARDERWIJK

Harderwijk, 29 oktober 1999 - Wie er in de kerstperiode gezellig met de hele familie op uit wil, is van harte welkom in Dolfinarium Harderwijk. Van 26 december 1999 tot en met 2 januari 2000 is het Dolfinarium geopend (uitgezonderd 31 december 1999 en 1 januari 2000). Een week lang is Europa's grootste zeedierenpark een sfeervolle zee van plezier. Het park is in winterse stijl gedecoreerd, uitbundig verlicht en bovendien zijn er speciale shows waarin de dolfijnen en zeeleeuwen de hoofdrol spelen. Uiteraard heerst er een gezellige en vrolijke sfeer: ideaal voor een winters familie-uitje.

Unieke Dolfijnen Wintervoorstelling
Ongetwijfeld zal de extra lange Dolfijnen Wintervoorstelling het hoogtepunt van een dagje Dolfinarium zijn. Tijdens deze speciale show in De Koepel wordt samen met de dolfijnen een winterverhaal verteld. Deze ontroerende en spectaculaire show wordt begeleid met live muziek en wordt uitsluitend tijdens deze kerstperiode opgevoerd. Ook is er een speciale zeeleeuwenshow in het overdekte Zeeleeuwentheater en vind je op verschillende plekken in het park live entertainment.

Wally's wenswoud
Tijdens de kerstopening zijn alle attracties in het park geopend en is het hele park feestelijk gedecoreerd en verlicht. Maar er is uiteraard nog veel meer te beleven. Maak een duizelingwekkend ritje in de S.O.S. Barracuda, lach je krom bij de walrussen en beleef een spetterend avontuur met de nieuwste, multidimensionale attractie "Piraten". Of neem een kijkje achter de schermen met het speciale programma "Met De Trainer Mee". En wie heeft er niet een speciale wens voor 2000? Kom naar Wally's Wenswoud in het Dolfinarium en misschien komt je liefste hartenwens uit! Koude handjes kunnen in de gezellige restaurants of een van de vele overdekte attracties worden opgewarmd. Elke dag wordt bovendien op verrassende en feestelijke wijze afgesloten.

Dolfinarium Harderwijk is in de periode van 26 december 1999 tot en met 2 januari 2000 dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur (om 15.30 uur sluiten de toegang en de kassa's). Op Oud- en Nieuwjaarsdag is het Dolfinarium echter gesloten. Toegangsprijzen variëren van ƒ 28,00 p.p. (voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, bezoekers met een handicap en 65+-ers op vertoon van pas) tot ƒ 31,00 p.p. voor volwassenen. Voor groepen vanaf 25 personen zijn er speciale toegangsprijzen en arrangementen. In het jaar 2000 opent het Dolfinarium haar deuren weer op 26 februari.

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcelle van den Hoven
Hoofd Marketing en Communicatie
Dolfinarium Harderwijk
Tel.: (0341) 467 467

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie