Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kerstbrunch bij de flamingo's in Artis Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 26-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 1 december 1999

Persbericht

Kerstbrunch bij de flamingo's

Schapen, kamelen en ezels! Met Kerstmis hebben vele mensen deze dierenbeeldjes onder de kerstboom staan. Maar in Artis lopen ze in levende lijve. Vele dieren, zoals tijgers en kamelen, tonen tijdens de wintermaanden hun prachtige dikke vacht. Maar ook de andere 6000 Artisbewoners zijn gedurende de koudere maanden meer dan een bezoekje waard. Of ze stappen nog vrolijk rond in hun buitenperk of ze vertoeven in hun warme binnenverblijven.

Op zondag 26 december, 2e Kerstdag, van 12.00 tot 14.00 uur, kunt u culinair genieten van diverse soepen, heerlijke salades, warme hoofdgerechten en als dessert een keus aan vers fruit en smaakvolle ijstaarten. Om 15.00 uur kunt u vanuit een luie stoel in het Planetarium de voorstelling 'Sleutel tot 2000' bijwonen. Dit spectaculaire programma vertelt u over het ontstaan van onze huidige kalender en daar aan gekoppeld de vraag of we volgend jaar wel de 21e eeuw ingaan?

Volwassenen betalen voor deze sfeervolle kerstbrunch, inclusief entree Artis en de voorstelling ' Sleutel tot 2000' ƒ 62,50 en kinderen (4 tot en met 11 jaar) ƒ 27,00. Abonnementhouders betalen respectievelijk ƒ 45,00 en ƒ 14,50. Wel dient u uiterlijk vóór 20 december te reserveren bij het Partycentrum op nummer: 020 - 6245522.


-------------------------------------------

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie