Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kampeer & Caravan Kampioen in januari

Datum nieuwsfeit: 26-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT 25 DECEMBER 1999
ALLES OVER KLUSSEN AAN DE CARAVAN

Kampeer & Caravan Kampioen in januari

De cover van het januari-nummer van de KCK

De eerste Kampeer & Caravan Kampioen van 2000, terwijl het nieuwe jaar nog moet beginnen. We konden niet langer wachten om hem bij u en onze abonnees te bezorgen. Omdat er zoveel in staat om het oude jaar mee af te sluiten.

Caravan van de Toekomst

Een caravan is meer dan alleen een slaapdoos. Voor de kampeerder is het vooral een bron van inspiratie voor vernieuwing en verandering. Dat bleek uit de wedstrijd die wij uitschreven onder lezers: zij mochten hun Caravan van de Toekomst ontwerpen. Prachtige inzendingen kwamen binnen, lang niet allemaal bruikbaar, maar wel getuigend van grote fantasie. De winnaars werden de toekomst-caravans waarvan de uitvoering binnen handbereik van de fabrikanten ligt.

Campings van het Jaar

Er zijn weer 6 campings in Europa uitgeroepen tot Camping van het Jaar
1999. Omdat ze kwaliteit en gastvrijheid zo goed weten te combineren. Dat vinden wij, maar ook de lezers van de KCK en de ANWB-campinggidsen.

Kamperen met kinderen

Je doet kinderen op vakantie gaan groter plezier dan met ze te gaan kamperen. Vooral als je zo'n vakantie ook nog leuk weet in te vullen. Daarom hebben we aan dit onderwerp maar eens een speciaal katern gewijd.

Fred Voorbergen
Hoofdredacteur

website: www.isn.nl/anwb

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie