Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 26-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 26 December

AUTO IN DE SLOOT

Op de Karperdijk in Uden is vrijdagmiddag bij een aanrijding een inwoner van Uden gewond geraakt (leeftijd onbekend). De auto van de man kwam door nog onbekende oorzaak op de kop in de sloot terecht. Het slachtoffer werd uit de auto geslingerd en kwam onder het voertuig terecht. De brandweer heeft via katrols en bomen de auto kunnen lichten en zodoende het slachtoffer kunnen bevrijden. Ter plaatse werd assistentie verleend door het personeel van twee ambulancevoertuigen en een traumateam van het Radboud Ziekenhuis uit Nijmegen. De verwondingen van het slachtoffer vielen mee, na onderzoek kon de man op Kerstavond weer naar huis.

MAN BEDREIGT AGENTEN MET MES

De politie heeft vrijdagavond op de Rooijsestraat in Uden een 43-jarige man uit Uden aangehouden. De agenten wilden de man spreken omdat hij ervan werd verdacht even tevoren bij een buurtbewoonster de ruiten te hebben vernield. Toen de Udenaar de agenten zag dreigde hij hen met een mes. Uiteindelijk gooide de man op bevel van de politie het mes weg waarop hij werd aangehouden. Aan het bureau dreigde en beledigde hij vervolgens enkele agenten. De man is ingesloten en in verzekering gesteld.

WILDPLASSEN

Een 31 jarige man uit Odiliapeel is zaterdagnacht bekeurd omdat hij tegen de gevel van een winkel stond te plassen. De man wilde in eerste instantie zijn naam niet geven waarop hij is aangehouden. Na een kort verhoor op het bureau is hij met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie