Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 26-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 26 December

SCHENNISPLEGER AANGEHOUDEN

De politie heeft vrijdagavond op de IJssel in Drunen een 16-jarige inwoner uit die plaats aangehouden. De jongen had even tevoren ten overstaande van een inwoonster van Drunen schennis gepleegd. Na verhoor is de jongen later op de dag weer in vrijheid gesteld. De vrouw heeft aangifte gedaan

KRATTENDIEF AANGEHOUDEN

Surveillerende agenten zagen vrijdagavond op de Azielaan in Den Bosch een 42-jarige inwoner van Den Bosch fietsen. De man voerde vier kunststof kratten met lege flessen met zich mee. De fietser verklaarde tegenover de agenten dat hij van een feestje kwam en de kratten wilde inleveren. Na onderzoek bleek echter dat de Bosschenaar de kratten had gestolen bij een groothandel en op weg was om het emballagegeld te innen bij een benzinepomp. Na aanhouding en verhoor is de man weer op vrije voeten gesteld.

VERKRACHTING

Een 21 jarige vrouw uit Den Bosch is vrijdagavond in een cafe aan de Markt in Den Bosch verkracht door een onbekende man. De verkrachting vond plaats in de toiletruimte van het cafe. De politie stelt een onderzoek in.

MEISJES MISHANDELD

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op de Graafsebaan in Rosmalen een 24-jarige inwoner van Nijmegen en zijn 19-jarige vriendin aangehouden. De Nijmegenaren worden ervan verdacht even tevoren enkele meisjes te hebben geslagen. Een 25-jarige inwoonster van Sambeek heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachten zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Merwedelaan in Den Bosch zijn zaterdagavond 3 personen gewond geraakt.De toedracht van het ongeval is nog niet geheel duidelijk omdat niet alle partijen gehoord konden worden. De 21 jarige bestuurder uit Waalwijk, van een van de betrokken auto's en zijn 21 jarige passagier uit Etten-Leur zijn met hoofd en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Ook een inzittende van de tegenpartij, een 17 jarige inwoner van Den Bosch raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding.

VERDACHTE GRAFFITY AANGEHOUDEN

De politie heeft zondagmorgen een 31 jarige inwoner van Den Bosch aangehouden op verdenking van het bekladden van een treinstel. Na een melding nam de politie een kijkje op het NS terrein aan de Boschdijkstraat in Den Bosch. Een man probeerde bij het zien van de politie er vandoor te gaan. Hij kon echter toch aangehouden worden. Een treinstel bleek over een lengte van ruim 20 meter volgespoten te zijn met graffity. De spuitbussen die de man bij zich had zijn inbeslaggenomen. De verdachte is inverzekering gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie