Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoefnet: Hoogtepunten Paard '99 Jaarbeurs Utrecht

Datum nieuwsfeit: 26-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoefnet

Hoogtepunten Paard '99

Over een kleine 3 weken is het weer zover, dan zal Paard '99 voor de zesde keer plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht. Wegens het grote succes van voorafgaande jaren, is besloten om op Tweede Kerstdag al met deze Beursmanifestatie te starten. De beurs zal dit jaar plaatsvinden op 26, 27, 28 en 29 december in hal 7,8 en 9 van Jaarbeurs Utrecht.

Wij hebben voor u de hoogtepunten per middagprogramma op een rijtje gezet:

26 december zal geheel in het teken staan van de sneeuw en warme, gezellige sferen. Sleden met kerstaanspanningen zullen op adembenemende wijze door de hoofdring rijden en u helemaal in de kerstsfeer brengen.

Op 27 december zal er een clinic springen worden gegeven, professioneel verzorgd door Anne van Vulpen. Tevens is er deze dag een demonstratie verzorgd door de Dutch Endurace Riders, onder leiding van Désirée Hanen.

Een uniek item op 28 december is de clinic zadelmak maken. Gert van den Hof zal het publiek laten zien dat hij binnen een kwartier een totaal onbeleerd paard zadelmak weet te maken en zelfs kan berijden. Deze clinic wordt opgevolgd door een professionele Kür op Z-niveau die gereden wordt door het viertal van DJ Stables. Deze Kür staat onder leiding van Jeffrey Heystek.

Op 29 december staat een dressuur clinic op het programma. Een Young Rider weet er samen met paard en ponyruiter een mooi optreden van te maken.

Helemaal in de ban van western riding? Dan mag u de clinic Western Riding op 30 december zeker niet missen. Wendy van Osch zal u een uitgebreide spetterende demonstratie geven over het western rijden. Dit optreden brengt u in snel tempo in de gezellige cowboy sferen. Dit optreden wordt gevolgd door een Kür op Z-niveau en tevens is er deze dag ook weer een demonstratie te zien die geheel verzorgd is door de Dutch Endurace Riders, onder leiding van Désirée Hanen.

Algemene informatie Paard '99
Openingstijden:
26 december: 10.00-17.00 uur
27 december: 10.00-20.00 uur
28 december: 10.00-20.00 uur
29 december: 10.00-20.00 uur
30 december: 10.00-17.00 uur

Op 28 en 29 december zal de Sport & Fokkerijshow om 20.00 uur aanvangen. Kaarten voor de shows zijn voor volwassenenen Fl. 55,- en t/m 14 jaar Fl. 40,-, waarbij de toegang tot de beurs gratis is.

Toegangsprijzen voor de beurs:
Kinderen t/m 6 jaar: gratis
van 7 t/m 14 jaar: Fl. 20,-
vanaf 15 jaar: Fl. 25,-, waarbij houders van kortingskaarten of de VIPas een korting van Fl. 2,50 genieten.

©Hoefnet 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie