Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 27-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van maandagmiddag
16:21 maandag 27 december 1999

Roel Hallink, tel.: 0528-295216 of 06-51528156


*
Inbraak woning

EMMEN - Werd afgelopen weekeinde ingebroken in een woning aan de Varenkamp. De voordeur was op grove wijze opengebroken. Gestolen werden een TV, een radio / cassetterecorder, een steeksleutelset en een aantal flesjes bier.


*
Zender uit de lucht

KLAZIENAVEEN - Vanmorgen werd een geheime zender gepeild aan het Van Echtenskanaal NZ. De zender "Millennium Team" zond uit op de FM-band. Tegen de 23-jarige eigenaar, die aan het zenden was, zal proces-verbaal worden opgemaakt. De zender is in beslag genomen.


*
Diefstal gasflessen

COEVORDEN - Werd vanmorgen namens een bedrijf uit Coevorden aangifte gedaan van diefstal van gasflessen tijdens het weekeinde. De flessen stonden bij het bedrijf aan de Parallelweg. De daders zijn vermoedelijk over de omheining geklommen en hebben de staalkabel, waarmee de gasflessen vastlagen, doorgeknipt. Gestolen werden 3 lege en 10 volle gasflessen. Het waren zogenaamde 20 kg flessen. De schade wordt geschat op ongeveer 800,-- gulden.


*
Vernieling kleedgebouw

KLAZIENAVEEN - Afgelopen weekeinde zijn in een kleedgebouw aan de Planeet diverse vernielingen aangericht. De vernielers kwamen binnen door een deur, die een week eerder geforceerd en niet geheel gerepareerd was. Ook toen waren er vernielingen aangericht. Nu werden een closetpot, een wasbak, een beluchtingrooster en een afvalbak vernield. De totale schade van de vernielingen is nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie