Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vreugdevuren bij eeuwwisseling

Datum nieuwsfeit: 28-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO286
Datum: 27 december 1999

Inzamelen kerstbomen voor vreugdevuren in Maassluis

Op twee plaatsen in Maassluis houden groepen jongeren zich bezig met het inzamelen van kerstbomen voor een kerstboomverbranding in de oudejaarsnacht. Voor het inzamelen van deze bomen zijn speciale containers neergezet. Tussen Kerst en oudjaarsdag kunnen bewoners tussen 15.00 en 18.00 uur hun afgedankte kerstboom inleveren bij de jongeren. Dat kan in de Bloemenbuurt bij de containers aan de Oleanderstraat en in de Steendijkpolder bij de containers op de parkeerplaats bij MSV aan de Dr. A. Schweitzerdreef. Met de groepen jongeren zijn afspraken gemaakt over de gang van zaken bij het inzamelen van de kerstbomen en de vreugdevuren tijdens de eeuwwisseling.

In Maassluis is het verbranden van materialen in de open lucht verboden. De twee millennium-kerstboomverbrandingen in de Oleanderstraat en bij de MSV-terreinen in de Steendijkpolder worden echter, mits iedereen zich houdt aan de gemaakte afspraken, door gemeente, politie en brandweer gedoogd. In alle andere gevallen zijn kerstboomverbrandingen niet toegestaan.

Laatste wijziging: 27 December 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie