Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CNH: nationale zoekmachine voor zorgsector op internet

Datum nieuwsfeit: 28-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

CNH KOMT MET EEN NATIONALE ZOEKMACHINE VOOR DE ZORGSECTOR OP INTERNET!

De stichting Care Net Holland (CNH) heeft een zoekmachine ontwikkeld voor de Nederlandse gezondheidszorg op Internet. Met behulp van deze zoekmachine is de gebruiker in staat om met een enkele muisklik, enkele duizenden (zorg)websites te doorzoeken op woord(en).

De CNH zoekmachine voor de Nederlandse zorgsector indexeert dagelijks vele honderden, vooraf geselecteerde websites. Vanzelfsprekend hebben de geselecteerde websites een duidelijke relatie met de Nederlandse zorgsector.

Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljard webpagina's. Dit aantal blijft explosief groeien, waardoor het gericht zoeken binnen Internet steeds moeilijker wordt. Dankzij het relatief kleine bereik van de zoekmachine voor de Nederlandse gezondheidszorg is het haalbaar geworden om snel en efficiënt te zoeken naar informatie op het gebied van de Nederlandse zorgsector binnen Internet!

U treft de Nationale Zoekmachine voor de Nederlandse zorgsector op het volgende Internet adres: www.carenet.nl/zoekmachine

De Nationale zoekmachine voor de Nederlandse gezondheidszorg is een onderdeel van de per 1 december 1999 vernieuwde CNH website. U vindt hier tevens een vacaturedatabank, virtueel stemlokaal, chatrooms, overzicht van actualiteiten en wetensvaardigheden, links, discussieforums, en meer!

De stichting Care Net Holland is 1992 opgericht door een vijftal hulpverleners. CNH richt zich primair op het bevorderen van de digitale informatie-uitwisseling binnen de Nederlandse gezondheidszorg! CNH beheert een druk bezochte portaalsite voor de Nederlandse zorgsector, verzorgt voorlichting en projecten op het gebied van Internet en de zorgsector. Bezoek onze website voor uitgebreide informatie. www.carenet.nl of http:/www.cnh.nl


---
Voor meer informatie kunt u kontact opnemen met Kees Visser, algemeen manager CNH. Tel. 0174 - 281531 of (cavisser@cnh.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie