Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Centrumplannen Etten-Leur tentoongesteld

Datum nieuwsfeit: 30-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

De drie ingediende Centrumplannen tentoongesteld

In de publiekshal van het gemeentehuis (ingang Roosendaalseweg) is er een expositie ingericht met de plannen en maquettes van de drie marktpartijen die uiteindelijk zijn doorgedrongen tot de aanbestedingsfinale van het Centrumplan.
Gelijk bij binnenkomst ziet u het plan van de combinatie Johan Matser Projectontwikkeling/BVR-groep/HBG Bouw en Vastgoed. Het college van burgemeester en wethouders heeft deze combinatie gekozen uit de drie geselecteerde marktpartijen. Ook van de combinaties Dura Vermeergroep/Wereldhave en Bouwfonds Woningbouw b.v./Bouwfonds Vastgoedontwikkeling is er materiaal tentoongesteld tegenover de receptiebalie in de publiekshal. De gemeenteraad heeft op 31 januari 2000 het laatste woord over de gunning van het Centrumplan. Besluit de raad positief, dus in het voordeel van Matser/BVR/HBG, dan wordt het basisplan verder uitgewerkt en verfijnd.

De expositie in het gemeentehuis maakt het u wellicht duidelijk hoe het nieuwe bruisende hart van Etten-Leur er in 2005 uit zal zien. Bij de grote maquette in de publiekshal is ook - zolang de voorraad strekt - een nieuwsbrief verkrijgbaar vol wetenswaardigheden over het stadshart van Etten-Leur. En voor actuele en archiefinformatie over het Centrumplan kunt u ook terecht op deze website van de gemeente in het onderdeel ENTREE.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie