Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 31-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 31 december 1999. .................]

De 27-jarige man uit Noordwijkerhout die zijn aanhouding een politie-agent een aantal vuistslagen verkocht, heeft van de officier van justitie een dagvaarding gekregen. In maart 2000 moet hij voorkomen.

_________________________________________________________________

Aanhouding verdachte van beroving.

Woensdagavond 29 december heeft een 47-jarige Lissenaar zich bij het politiebureau gemeld. De man wordt ervan verdacht de dag ervoor een vrouw van haar tas te hebben beroofd. De 83-jarige vrouw uit Lisse had die dinsdag juist geld gehaald bij de bank. Toen ze over de Weeresteinstraat fietste, wist de man die op een brommer reed, rijdende weg een boodschappentas uit de fietstas van de vrouw uit Lisse te roven. De vrouw herinnerde zich dat ze de man in de bank al had gezien. Met medewerking van de bank is de identiteit van de man achterhaald. Bij bezoek van zijn woning trof de politie de man niet thuis. Een bericht werd achtergelaten en woensdagavond meldde de man zich vrijwillig aan het bureau van politie in Lisse. Hij is aangehouden en ingesloten.

_________________________________________________________________

Laffe mishandeling.

Een 20-jarige Lissenaar is donderdagmorgen 30 december op de Hoofdstraat in Noordwijk achter op het hoofd geslagen. De man was uitgeweest en liep naar de plaats waar hij zijn fiets had gestald. Plotseling kreeg hij een dermate harde klap op het achterhoofd dat hij voorover met zijn gezicht op de straatstenen viel. Achterom kijkend zag hij vier jongens wegrennen in de richting van de Parallel boulevard. Personeel van de gewaarschuwde ambulance besliste dat ziekenhuisopname niet nodig was. Wel is het slachtoffer aangeraden de tandarts te bezoeken. Bij een zoekactie in de omgeving door de politie zijn de vier jongens, waarvan één een gele jas droeg, niet meer gezien. De Lissenaar heeft aangifte van mishandeling gedaan.

_________________________________________________________________

Schoorsteenbrand

Op 30 december rond 20.00 uur kreeg de politie een melding dat er een schoorsteenbrand gaande was aan het Strandplevier. Daar aangekomen was de brandweer al bezig de schoorsteen te ragen. Oorzaak van de brand was volgens de bewoner waarschijnlijk de kerstboom die hij aan het opruimen was, en die hij in stukjes in de openhaard had gegooid om hem te verbranden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie