Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarwisseling Amersfoort: huisartsen en ziekenhuizen gereed

Datum nieuwsfeit: 31-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

Huisartsen en ziekenhuizen staan klaar

De situatie voor de gezondheidszorg rondom de 31-ste, ziet er kerngezond uit. Vier Gemeentelijke Gezondheidsdiensten (GGD) in de regio Utrecht hebben de afgelopen maanden een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de medische zorg tijdens de jaarwisseling gewoon door kan gaan. Vertegenwoordigers van huisartsen, thuiszorg, apotheken, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, verpleeghuizen en tandartsen hebben goede afspraken gemaakt over de dienstverlening.

Ook zorginstellingen en ziekenhuizen zijn optimaal voorbereid op de jaarwisseling. Medische apparatuur is al in een vroeg stadium getest en de kans dat zich onverwachte storingen voordoen, is minimaal. Zorginstellingen hebben bovendien onderling afspraken gemaakt. Hulpverleners zijn bereikbaar en extra hulpverleners zijn paraat.

Naar de Lichtenberg voor spoedeisende eerste medische hulp Voor spoedeisende eerste medische hulp tijdens de jaarwisseling staan in ziekenhuis Eemland, locatie de Lichtenberg extra teams paraat. Het adres is: Utrechtseweg 160.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie