Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarwisseling Amersfoort: meldpunten hulpverlening

Datum nieuwsfeit: 31-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

Meldpunten hulpverlenende diensten open na stroomuitval van langer dan een half uur

De overheid heeft veel werk verzet en treedt de millenniumwisseling met vertrouwen tegemoet. Naar verwachting zal de oudejaarsnacht niet veel anders zal verlopen dan andere jaren. Mochten zich toch probleemsituaties voordoen, dan is daarvoor een aantal maatregelen getroffen. Zo richt elke gemeente in Nederland een of meerdere meldpunten in waar men alle hulpverlenende diensten kan bereiken. Pas als de stroom en/of het telecommunicatieverkeer langer dan een half uur uitvalt, gaan deze meldpunten in werking. Dus niet als het telefoonverkeer dichtslibt als gevolg van alle nieuwjaarswensen die mensen met elkaar telefonisch uitwisselen. Als de meldpunten gaan functioneren, dan wordt dit via Radio M bekendgemaakt. In geval van nood kunt u dan naar een van deze meldpunten gaan.

Amersfoortse meldpunten De Amersfoortse meldpunten zijn gevestigd in:

Hoofdpolitiebureau Van Asch van Wijckstraat 45 (Centrum)

Brandweerpost-Noord , het Hofslot 1(tegenover Piet Klerkx in Kattenbroek) Route naar het Hofslot: via Laan naar Emiclaer, links of rechtsaf via het Masker, dan 3 x rechts (de Baander, de Marke, het Wolfseind, het Hofslot)

Direct contact met hulpverleners Bij het meldpunt weet men precies hoe de beschikbaarheid en bereikbaarheid van huisartsen, verloskundigen, tandartsen, apotheken, ambulance, politie en thuiszorg is geregeld. Medewerkers op deze meldpunten staan klaar om u snel met de juiste hulpverlener in contact te brengen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie