Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burger-, Woon- en Zorgzaken Rijswijk 31 december gesloten

Datum nieuwsfeit: 31-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Vrijdag 31 december 1999
Afdeling Burger-, Woon- en Zorgzaken in Rijswijk gesloten.

Rijswijk, 20 december 1999

De afdeling Burger-, Woon- en Zorgzaken in het gemeentehuis van Rijswijk is op de laatste dag van het jaar gesloten voor het publiek. Uitsluitend voor de aangifte van overlijden en geboorte is het loket van de burgerlijke stand op 31 december a.s. geopend van 8.30 tot
10.00 uur.
De sluiting van burgerzaken heeft alles te maken met de voorbereidingen die getroffen worden in het kader van de millenniumwisseling. Op vrijdag 31 december wordt overdag al een zo actueel mogelijke back-up gemaakt van het bevolkingssysteem en andere gemeentelijke computersystemen. Dit betekent dat de Rijswijkse ambtenaren op vrijdag niet over het computernetwerk kunnen beschikken. Zonder dit systeem kunnen bij de loketten van burgerzaken geen bezoekers worden geholpen.
De overige afdelingen in het gemeentehuis zijn op 31 december gewoon bereikbaar, maar bezoekers moeten er rekening mee houden dat de dienstverlening op een laag pitje komt te staan doordat het computernetwerk buiten gebruik is gesteld.Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 1997 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie