Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Millenniumwisseling: meldpunten spoedeisende hulp Den Helder

Datum nieuwsfeit: 31-12-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Millenniumwisseling: meldpunten voor spoedeisende hulp

betreft:
week: week 52

Hoewel wij uiteraard hopen dat het niet nodig mag zijn, kunt u tijdens de komende jaarwisseling rekenen op de inzet van de hulpverleningsinstanties. Mocht u tijdens de millenniumnacht de politie, brandweer of ambulancedienst met spoed nodig hebben terwijl alle communicatiemiddelen uit de lucht blijken te zijn, haast u zich dan naar een van de meldpunten die in ieder geval tussen 23.00 en 06.00 uur zijn bemenst.

Vanuit


- het politiebureau aan de Bastiondreef 2


- de politiepost aan Boterzwin 3435


- de brandweerkazerne aan de Polderweg 1


- de brandweerpost aan de Van Foreestweg 85a

zijn noodmeldingen mogelijk naar de alarmcentrale in Alkmaar. Van daar uit worden de hulpverlenende instanties op pad gestuurd. De meldpunten functioneren uitsluitend als het gewone telefoonverkeer niet mogelijk is of als u met de hulpverleningsdiensten geen (telefonisch) contact kunt krijgen, bijvoorbeeld omdat ze langdurig in gesprek zijn. Maar nogmaals: ga hier alleen naar toe als u spoedeisende hulp nodig heeft terwijl telefoonverkeer niet mogelijk is. Onder spoedeisende hulp bedoelen we het melden van brand, het vragen om directe politieassistentie, ambulance of arts. Het gaat hierbij uitsluitend om acute gevallen, dus als elke seconde telt! De meldpunten staan rechtstreeks in verbinding met de regionale alarmcentrale en maken geen gebruik van het gewone telefoonnet. Zodoende kunt u altijd op hulp rekenen.

_________________________________________________________________

laaste verandering: december 29, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie