Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud januari-nummer Metalektro Profiel

Datum nieuwsfeit: 01-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging FME-CWM

In het januari-nummer van Metalektro Profiel: 'Surfen op de arbeidsmarkt'


* ' De flex staat nog maar aan het begin' De voorzitter van de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen(ABU), Hans Kamps is optimistisch over de toekomst van zijn branche. Daarnaast heeft hij een uitgesproken opvatting over de houding van veel werkgevers.

* 'Flexibiliteit steeds doorslaggevender voor succes of falen' 'FME-CWM beleidsmakers over de aanpak van het instroomprobleem van jongeren in de metalektro-industrie'

* 'De praktijk: diverse voordelen'
Pemstar in Alemelo is voortdurend bezig om zijn arbeidsproces te stroomlijnen. De aanpak van flexibilisering levert daar van maar liefst drie kanten financieel voordeel op.

* 'EZ pakt knelpunten arbeidsmarkt aan'
" Geen personeel betekent geen groei. Daarom gaan wij ons bij het Ministerie van Economische Zaken (EZ) nu expliciet met deze problematiek bezighouden.", aldus de EZ-topambtenaren Kees Vijlbrief en Jarig van Sinderen.
Naast het thema Surfen op de arbeidsmarkt vindt u alle achtergronden en wetenswaardigheden over de metalektro-industrie. Metalektro Profiel 00-01

Vereniging FME-CWM
Boerhaavelaan 40 Postbus 190 2700 AD Zoetermeer Telefoon (079) 353 11 00 Telefax (079) 353 13 65 E-mail (com@fme.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie