Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie Van Boxtel over verloop millenniumovergang

Datum nieuwsfeit: 01-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Millennium Platform Zorg

MPZ Nieuws

31-12-1999 Informatievoorziening over millenniumwisseling

Tot en met 3 januari 2000 is het MPZ gesloten. Alle mededelingen over de millenniumwisseling worden gedaan door het Nationaal Voorlichtings Centrum (NVC) in Den Haag (telefoonnummer: 070 426 80 35).

Op het NVC is een woordvoerder van het ministerie van VWS aanwezig. Op 1 januari 2000 om 13.00 uur houdt minister Van Boxtel een persconferentie over het verloop van de millenniumovergang. Belangrijke mededelingen worden verspreid via radio, televisie en internet.

Global Status Watch
Het landelijke Millennium Platform verzorgt voor Nederland de informatievoorziening aan het Global Status Watch-systeem. Dit is een internetsite van het International Year 2000 Cooperation Center van de Verenigde Naties. Via dit systeem kan iedereen de voortgang van de millenniumovergang wereldwijd volgen. Door middel van kleurcodes (groen, oranje en rood) worden de ontwikkelingen in de 11 meest vitale sectoren in 140 landen weergegeven.
Het Global Stutus Watch-systeem is vanaf 31 december operationeel en te bereiken via de internetsite van het Millennium Platform: www.mp2000.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie