Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 01-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zaterdag 1 Januari

NAT PAK VOOR BALDADIGE JEUGD

Vannacht hadden jeugdigen een vreugdevuur gesticht op de kruising van de Nistelrodeseweg in Heesch. De jeugd gooide met vuurwerk naar de ter plaatse gekomen brandweerlieden en politiemensen. Daar de aanwezige ouders niet ingrepen, loste de brandweer het probleem op door de jongens een nat pak te bezorgen.

TELEFOONCEL OPGEBLAZEN

Aan het Prins Bernhardplein te Nuland is vannacht een telefooncel met zwaar vuurwerk compleet vernield.

INBRAAK WONING

Op oudejaarsavond is ingebroken in een woning aan de Molenstraat in Oss. Uit huis verdween een videorecorder, televisie ontvreemd. Van de oprit werd de auto, een groene Volvo S70 met het kenteken RP-XB-98 gestolen.

AUTO IN BRAND GESTOKEN

Aan de Achtersteweg in Nuland hebben enkele jongens vannacht een 20- jarige Nulander mishandeld. Het slachtoffer was met een 15-tal jongeren feest aan het vieren bij de zandvlakte. Op een gegeven moment kwamen enkele jongens naar de auto van het slachtoffer en begonnen hem te slaan. Door achteruit weg te rijden kon hij wegkomen. Ook een andere jongen had klappen gehad, en twee auto's waren in brand gestoken. Een brand kon worden geblust, maar de andere auto brandde geheel uit. De brandweer bluste het vuur. Vanochtend kon de politie twee verdachten aanhouden. Het gaat om een 25 jarige Geffenaar, een 21-jarige Geffenaar en een evenoude plaatsgenoot. Het drietal is voor verhoor ingesloten.

VERNIELING WINKELRUIT, OSS

Twee tot nu toe onbekende jongens hebben vrijdagavond omstreeks 22.15 uur een grote ruit vernield van een supermarkt aan de Schaepmanlaan. Ze zijn er vermoedelijk met een kratje bier vandoor gegaan.

VERNIELING RUITEN DOOR VUURWERK (Oss)

Van een portaal van een flatgebouw aan de Nieuwe Hescheweg in Oss zijn een aantal ruiten gesneuveld door vuurwerk. Getuigen hadden twee jongeren weg zien lopen. Een van hen, een 15-jarige jongen is als verdachte aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie