Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Serie `National Enquirer' bij SBS 6

Datum nieuwsfeit: 02-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SBS6

MIKE WALKER ONTHULT GEHEIMEN UIT DE SHOWBUSINESS IN `NATIONAL ENQUIRER' GEBASEERD OP HET IMMENS POPULAIRE TIJDSCHRIFT

Zondag 2 januari, tussen 13.45 en 14.15 uur, is bij SBS 6 de serie `National Enquirer' te zien waarin de heetste `roddels' over de in Amerika bekende sterren te zien zijn. Het programma is gebaseerd op het gelijknamige immens populaire blad dat wekelijks door 17 miljoen mensen gelezen wordt. Het tijdschrift beschikt over een wereldberoemd fotoarchief en put altijd uit zeer betrouwbare bronnen. Dit heeft ervoor gezorgd dat geen enkele andere uitgave beter geschikt is om het ware verhaal dat zich achter de schermen van de showbusiness afspeelt uit de doeken te doen.

De televisieserie wordt gepresenteerd door de eindredacteur van de `National Enquirer', Mike Walker, die ook een populaire `roddel'-column in het blad heeft. Geholpen door zijn 25 jaar ervaring in het roddelcircuit weet hij in het programma op stijlvolle wijze de grootste onthullingen te doen. Naast zijn werk bij de `National Enquirer' is Mike Walker ook bekend als mede-auteur van `Nicole Brown Simpson: Private Diary Of A Life interrupted' en `Private Diary Of An O.J. Juror' die beiden de top vijf van de bestseller lijst van de New York Times haalden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie