Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen millenniumproblemen Katholieke Universiteit Brabant

Datum nieuwsfeit: 03-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Katholieke Universiteit Brabant

KUB totaal gevrijwaard van millenniumprobleem

De Katholieke Universiteit Brabant heeft geen enkele last ondervonden van de millennium bug. Bij controle op oudejaarsavond, nieuwjaarsdag en op zondag 2 januari is gebleken dat alle computerapparatuur, netwerken en elektronische verbindingen (zoals automatisch werkende toegangsdeuren in de vele gebouwen van de campus) zonder enig mankeren dienst deden. Ook anderszins is de universiteitscampus gevrijwaard gebleven van ongemak.

Het College van Bestuur heeft medio 1998 een Taskforce Millennium ingesteld, die maanden lang allerlei voorzorgen heeft ondernomen om voorbereid te zijn op een soepele overgang van de eeuwwisseling. Het CvB is zeer verheugd dat de KUB - die op het terrein van de Informatie- en Communicatietechnologie een reputatie hoog te houden heeft in ons land - vlekkeloos de nieuwe eeuw is ingegaan.

Vanaf morgen - maandag 3 januari 2000 - draait de universiteit dus voor 100% en kunnen de 9000 studenten en 1700 medewerkers weer aan de slag.

Voor meer informatie: Maurice Ackermans, Voorlichting en Externe Betrekkingen, tel. (013) 466 20 04.


2-1-2000 KUB

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie