Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingebruikname testcentrum voor euromunten

Datum nieuwsfeit: 04-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE FIN

www.minfin.nl

MIN FIN: TESTCENTRUM VOOR EUROMUNTEN IN GEBRUIK

PERSBERICHTNR. 99/306 Den Haag 24 december 1999

TESTCENTRUM VOOR EUROMUNTEN IN GEBRUIK

Vanaf 4 januari 2000 wordt het Euromunt Testcentrum in gebruik genomen. Dit centrum stelt de automatenbranche in de gelegenheid zich op tijd voor te bereiden op de komst van euromunten. In het testcentrum kunnen automatenproducenten en -exploitanten terecht voor het verkrijgen van informatie over euromunten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in dit centrum testen uit te voeren met euromunten uit verschillende landen. De Koninklijke Nederlandse Munt - de producent van euromunten- en het Ministerie van Financiën hebben besloten om het Euromunt Testcentrum onder te brengen bij de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht.

Vanaf 4 januari a.s. kunnen automatenproducenten en -exploitanten gebruik maken van de diensten van het Euromunt Testcentrum. Gebruik van het centrum staat open voor zowel Nederlandse als buitenlandse automatenproducenten en -exploitanten maar geschiedt, om veiligheidsredenen, onder bepaalde voorwaarden. Voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en de door het Euromunt Testcentrum aangeboden diensten kunnen belangstellenden zich wenden tot de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht, telefoonnummer: 030 - 2910 410.

Woordvoerder: drs. S.A.E. Schrover
Tel.nr.: 070 - 342 7140

24 dec 99 13:55

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie