Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aladdin neemt belang in consultantancybedrijf Comsec

ALADDIN NEEMT BELANG IN BEVEILIGINGS CONSULTANT COMSEC

COMSEC STROOMLIJNT ALADDIN'S MOGELIJKHEDEN VOOR HET INTEGREREN VAN CONTENT BEVEILIGINGSPRODUCTEN BINNEN GROTE ORGANISATIES.

Aladdin Knowledge Systems, internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging, heeft een 10 procentbelang genomen in het gerenommeerde Israëlische consultancybedrijf Comsec Information Security.

Comsec's ervaringen als beveiligingsconsultant zijn van belang voor het integreren van beveiligingsoplossingen in de IT-infrastructuur van grote organisaties. Comsec vormt hiermee een perfecte aanvulling op Aladdin's kennis van content-beveiliging op internationaal niveau. Een strategisch samenwerkingsverband tussen Comsec en Aladdin stelt beide bedrijven in staat om de beveiligingsoplossingen van Aladdin, zoals de nieuwe electronische beveiligingssleutel eToken en Aladdin's eSafe Internetbeveiliginsproduct, te implementeren op grote multinationale bedrijfssystemen.

'Om onze toekomstige eSafe- en eToken-klanten te bereiken moeten we samenwerken met belangrijke aanbieders van security consulting en ontwikkelaars van implementatie-services', zegt Peter van Ruiten, algemeen directeur van Aladdin in Nederland. 'Ik geloof dat Comsec's verregaande ervaring met grote bedrijfssystemen van strategisch belang is voor Aladdin. Ik denk dat we met deze samenwerking onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn bij het implementeren van beveiligingsoplossingen in grote organisaties'.

'Comsec stelt zichzelf ten doel om internationaal marktleider te worden op het gebied van informatie-beveiliging, consultancy en systeem integratie', aldus Nissam Barel, CEO van Comsec. 'Wij kijken er naar uit om bij te dragen aan de expertise die Aladdin al in huis heeft. Dat doen we met onze ervaringen bij het implementeren van beveiligingsproducten in grote bedrijfsnetwerken. De samenwerking met Aladdin en de investeringen die het bedrijf doet in Comsec werken sterk in ons voordeel en zullen er toe bijdragen om onze doelstellingen te bereiken'.

over Comsec:
Comsec, opgericht in 1986, is specialist op het gebied van informatie security consulting. Het bedrijf helpt organisaties bij het implementeren van beveiligingssystemen in hun IT-infrastructuur. Sinds 1984 helpt Comsec bedrijven bij aanpassingen die noodzakelijk zijn door de voortschrijdende technologische mogelijkheden. Dit gebeurt door middel van diensten als security planning en ontwerp, implementatie en integratie van ontwikkelde oplossingen op diverse platformen, de ontwikkeling van een beveiligingsbeleid, netwerkbeveiliging, beveiligingscontroles en security-educatie en training. Organisaties als Banco De Bilbao, Coca Cola, Shell France en Visa behoren tot de klantenkring van Comsec.

Noot voor de redactie voor méér informatie over Aladdin: Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van Internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatie-software tot Internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het Internet willen geven inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie