Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 04-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hollands Midden
Dienst Korpsleiding
Telefoon 071 - 5459803
Fax 071 - 5414881
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 4 januari 2000
·
Aanrijding Katwijk
Op maandag 3 januari vond omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaats op de Voerman in Katwijk. Een 43-jarige automobliste uit Katwijk reed over de Hartweg, komend uit de richting van de Melkweg. Op het kruispunt verleende zij geen voorrang aan de van rechtskomende 18-jarige bromfietser uit Katwijk. Een aanrijding was het gevolg. De auto en bromfiets liepen de nodige schade op.

Babbeltruc Sassenheim
Op maandag 3 januari werd een 80-jarige inwoonster uit Sassenheim het slachtoffer van een babbeltruc. Een zogenaamde verwarmingsmonteur kwam de verwarming controleren, waarbij de Sassenheimse hem assisteerde. Toen de man weer vertrokken was, mistte de vrouw haar portomonnee.

Verkeersongeval met letsel Hillegom
Een 53-jarige fietster uit Hillegom heeft op maandag 3 januari omstreeks 16.25 uur letsel aan het hoofd opgelopen toen zij was aangereden door een 55-jarige automobiliste uit haar woonplaats. De automobiliste reed over de Mesdaglaan komende uit de richting van 't Palet. Bij de kruising met de Abellalaan wilde zij linksaf de Abellalaan in. De fietster reed in tegenovergestelde richting aan de verkeerde zijde van de weg, waarna een aanrijding volgde.

Kerstboom in vlammen gezet in portiek Alphen aan den Rijn Onbekenden hebben in een portiek aan de Venusstraat een kerstboom in de brand gezet, waardoor het schootjes plafond brand vatte. De brand was snel geblust door de brandweer, maar door de noodzaak moest de brandweer het plafond openbreken, waardoor er behoorlijk wat schade ontstond.

Brand in electriciteitshuisje Moordrecht
Op maandag 3 januari omstreeks 14.50 uur heeft aan de Oost Ringdijk een electriciteitshuisje in de brand gestaan. Vermoedelijk is er kortsluiting ontstaan. Door de brand kwam een gedeelte van Moordrecht zonder stroom te zitten.

Brandstichting in trappenhuis Schoonhoven
In het trappenhuis op de begane grond van een flat aan de Jan Lutmanstraat heeft op maandag 3 januari omstreeks 21.30 uur een zitbank in de brand gestaan. De brandweer wist door snel optreden grote schade te voorkomen. De brand leverde een trappenhuis vol rook en enkele roetplekken op. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld.

Mishandeling Leiden
Vannacht, omstreeks 03.20 uur werden agenten aangesproken op het Levendaal door twee jongens. Eén van hen, een 20-jarige jongeman uit Leiden, vertelde dat hij een half uur daarvoor op de Steenstraat in zijn gezicht geslagen was met een bierflesje. De jongen had een flinke snee in zijn gezicht en werd door de agenten naar het ziekenhuis gebracht. Daar kreeg hij acht hechtingen. De oorzaak is nog onbekend. Vast staat dat een nog onbekende man de jongen had uitgescholden en daarna had mishandeld. De politie stelt een onderzoek in.

Aanhouding Gouda
Ter zake mishandeling en bedreiging van de beheerder van een gokhal, gepleegd op 7 mei 1999 heeft de politie in Gouda een 22-jarige inwoner van Gouda aangehouden. De man had die middag in de gokhal betreden, terwijl hij een toegangsverbod had. Toen de beheerder hem sommeerde om de hal te verlaten mishandelende en bedreigde de verdachte hem. De beheerder deed aangifte en de politie stelde een nader onderzoek in. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor.

Mishandeling Gouda
Een vrouw is gisteravond, omstreeks 19.30 uur mishandeld door een nog onbekende jongen op de Lange Groenendaal in Gouda. De aangevers kwamen thuis van vakantie en wilden spullen uitladen. Op dat moment kwamen er drie jongens aan in een auto en die wilden er langs rijden, doch schreeuwden dat de auto weg moest, omdat zij de bocht niet konden maken. Een langskomende fietser stopte ook en vroeg wat er aan de hand was. Deze man kreeg een schop in zijn maag van één van de jongens. De vrouw kreeg een klap in het gezicht. De vriend van de vrouw wilde hierop op de jongen afvliegen en daarop werd hij bedreigd Daarna gingen de drie jongens er schreeuwend en vloekend vandoor. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt eventuele getuigen zich te melden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie