Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stormbaandagen Maassluis op NCRV-televisie

Datum nieuwsfeit: 04-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO005
Datum: 4 januari 2000

Stormbaandagen op televisie

Op dinsdag 4 en woensdag 5 januari worden de spektakulaire stormbaandagen gehouden in sporthal Olympia aan de Rozenlaan in Maassluis. Medewerkers van het bureau wijkbeheer van de gemeente zijn samen met vrijwilligers druk in de weer om Maassluise kids van 9 tot 14 jaar een onvergetelijke middag te bezorgen.

Maar blijkbaar hebben de stormbaandagen, die in het teken staan van behendigheid en uitdaging, niet alleen aantrekkingskracht voor jongeren. Op dinsdag hebben namelijk ook twee "motorjunks" op leeftijd, Guus Hamer (70) en Freek Groenewegen (75) van het televisieprogramma "Man bijt hond" een bezoekje gebracht aan de stormbaan in de Olympiahal. Dit bezoek is door een camerateam van de NCRV vastgelegd.

Man bijt hond
Op woensdag 5 januari 2000 worden de opnamen die in de Olympiahal gemaakt zijn uitgezonden in het tv-programma "Man bijt hond" van de NCRV. Dit programma is te vinden op Nederland 1 en begint om 19.00 uur. Het bezoek van de heren Guus en Freek aan de stormbaandagen wordt als item van drie minuten uitgezonden in de rubriek "2 Vandaag".

Laatste wijziging: 04 January 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie