Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IT-bedrijf Insite opent tweede vestiging in Bunnik

Datum nieuwsfeit: 05-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persinformatie: Insite opent tweede vestiging in Bunnik

Zwolle Insite opent in februari 2000 een tweede vestiging in Bunnik. Het is de bedoeling dat eind 2000 daar circa evenveel personeelsleden werkzaam zijn als in Zwolle. De ruimte die wordt betrokken is een gedeelte van het nieuwe pand van Devote N.V. De vestiging in Zwolle wordt ook dit jaar nog verder uitgebreid.

Er zijn een aantal redenen om een tweede vestiging te openen in Bunnik. De bereikbaarheid is voor een aantal relaties en personeelsleden van Insite beter. Dit betekent automatisch dat Insite voor mensen die woonachtig zijn in het westen nog aantrekkelijker wordt om voor te werken, aangezien ze geen lange reistijd hebben of moeten verhuizen. Daarnaast is het feit dat Devote ook in hetzelfde pand is gevestigd goed voor de verdere samenwerking tussen de disciplines IT-architectuur en business solutions voor complexe internetopdrachten.

Op het gebied van functies, kennis en ervaring zal Insite trachten om, evenals in Zwolle, multi-disciplinaire teams te vormen waarin IT medewerkers, business consultants, account managers en ontwerpers een plek krijgen.

Insite helpt organisaties met hun visie en strategie inzake internet en ontwikkelt en implementeert zakelijke internettoepassingen, waaronder e-shops en intranet- en extranettoepassingen. Insite is een toonaangevende combinatie van specialisten op het gebied van IT, marketing en business consulting. Op dit moment zijn er ruim 60 personen werkzaam bij Insite. Insite stelt haar opdrachtgevers in staat professioneel gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet op een wijze dat zij hun positie in de markt kunnen versterken. Onder de referenties bevinden zich marktleiders in hun branche, waaronder Wehkamp, Macintosh Retail Group NV, Travelunie, OHRA, Siemens, NV Nederlandse Gasunie en KPN Telecom.

Insite B.V. is voor 51% eigendom van Devote N.V dat zich bezighoudt met business en IT-architectuur. Devote, sinds februari 1999 genoteerd aan AEX Exchanges, opereert in de top van de automatiseringsmarkt. Haar opdrachtgevers behoren tot de top-100 van in Nederland opererende ondernemingen. Devote verdiept zich in de business en IT-problematiek van de opdrachtgever. Vervolgens ontwerpt en implementeert Devote de optimale architectuur voor de informatiesystemen, geheel toegesneden op de betreffende business problematiek.

Voor meer informatie: Dennis Steen 038-4550777 (d.steen@insite.nl)

Copyright © 2000 Insite BV. E-mail: (info@insite.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie