Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inbraakpreventieproject gestart in Hooglanderveen Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 05-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

Inbraakpreventieproject gestart in Hooglanderveen

Hoe voorkom je dat er in je woning wordt ingebroken? Welk hang- en sluitwerk is het beste? Die vragen worden beantwoord tijdens de actie 'Samen Werken aan Veilig Wonen'. Politie, gemeente en Belangenvereniging Hooglanderveen werken hierbij samen om woningen beter te beveiligen.

Drie weken lang staat er een preventiebus van de politie in Hooglanderveen. Politie en gemeente zullen deze actie ook in andere wijken van Amersfoort houden, onder andere in het Bergkwartier, het Leusderkwartier en Dorrestein.

In de Preventiebus zijn voorbeelden van deugdelijk hang- en sluitwerk aanwezig en belangstellenden kunnen er terecht met vragen over de adviezen en materialen. Verder kunnen bewoners bellen met het Preventieteam van de politie in Maartensdijk om een afspraak te maken voor een gratis advies door de politie. Deze komt dan bij u thuis op een tijdstip dat het u schikt: overdag, 's avonds of op zaterdag. Het telefoonnummer is (0346) 217 979. De politie-adviseurs komen in uniform en kunnen zich legitimeren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie