Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geld gemeente Capelle voor Moluks communicatiecentrum

Datum nieuwsfeit: 05-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Gemeente stelt geld beschikbaar voor Moluks communicatiecentrum

Het communicatiecentrum wordt gevestigd in het Moluks ontmoetingscentrum in Capelle. Dankzij dit centrum kunnen zij via e-mail en internet permanent contact leggen met de Molukken en informatie verzamelen over de ontwikkelingen daar. De inwoners van Capelle en de Molukse gemeenschap in het bijzonder mogen gebruikmaken van deze voorziening, waardoor het berichtenverkeer tussen Capelle en de Molukse eilanden beter en gestructureerder kan verlopen. Het centrum bestaat uit twee PC's met een ISDN-internetaansluiting, een printer en de benodigde kantoorartikelen. Van het beschikbaar gestelde budget is 23.000 gulden bestemd voor de nodige investeringen en 4000 gulden als bijdrage aan de exploitatiekosten van de apparatuur in 2000.

Officiële opening
Aanstaande woensdag 5 januari opent wethouder Van den Akker namens het gemeentebestuur officieel het communicatiecentrum. De bijeenkomst vindt plaats in het ontmoetingscentrum aan de Noorderbreedte 101 in Capelle aan den IJssel en begint om 16.00 uur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie