Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ierland Vakantiemarkt 2000 in Congresgebouw Den Haag

Datum nieuwsfeit: 05-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 05 JANUARI 2000

Tweede weekend van maart in Congresgebouw Den Haag Ierland Vakantiemarkt 2000: alles over de
schoonheid van een gastvrije groene oase

De belangstelling voor Ierland als vakantieland neemt nog altijd toe. En niet ten onrechte. Deze groene oase van cultuur en natuur heeft iedere vakantieganger veel te bieden en de hoofdstad Dublin heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een trendy toeristische bestemming met allure.

Wie Ierland nog niet kent en graag kennis wil maken met, en de sfeer wil proeven van dit dit unieke en fantastische land, kan zijn hart ophalen tijdens de Ierland Vakantiemarkt. Het Iers Verkeersbureau organiseert die op zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2000. Het evenement vindt ook dit jaar plaats in het Nederlands Congrescentrum in Den Haag.

Vakantieparadijs
Ierland en Noord Ierland zullen zich op deze dag gezamenlijk presenteren aan toeristen als é é n groot vakantieparadijs. Voor iedere in Ierland geïnteresseerde bezoeker is alle mogelijke informatie verkrijgbaar bij de ruim 70 aanwezige stands. Alle Nederlandse en Ierse organisaties die gespecialiseerd zijn in reizen naar het groene eiland zijn van de partij. Verder zullen alle Ierse regio's aanwezig zijn met een eigen stand.

Diverse Ierse muziekgroepen en een Ierse dansgroep zijn uitgenodigd door het Iers Natonaal Bureau voor Toerisme. Zij komen de Vakantiemarkt opluisteren met traditionele Ierse muziek en dans, die u zeker in de stemming zullen brengen.

Ierse sfeer
De Ierse sfeer wordt echt helemaal compleet door de Ierse hapjes en drankjes die in het restaurant verkrijgbaar zijn. In de Ierse pub kunt u terecht voor een echte "pint". Natuurlijk kunt u ook Ierse whiskey proeven en andere typisch Ierse producten kopen, zoals CD's, T-shirts en Ierse truien.

Er worden diverse presentaties gegeven en u kunt genieten van een doorlopende videoshow die alle aspecten van Ierland laat zien.

Gratis loterij
Tenslotte is er een loterij waaraan alle bezoekers gratis kunnen deelnemen. Elk entreebewijs is een lot waarmee men kans maakt op prachtige prijzen, met als grote hoofdprijs een vakantie naar Ierland.

De Ierland Vakantiemarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt ƒ 5,- per persoon. Kinderen en medewerkers van reisbureaus hebben gratis toegang. Het Nederlands Congrescentrum, Churchillplein 10, Den Haag, is zowel met het openbaar vervoer als per auto goed te bereiken. Tram 7 stopt voor de deur. Er is een parkeergarage onder het Congresgebouw.

Voor meer informatie:

Iers Nationaal Bureau voor Toerisme
Tel: 020 - 6223101
Fax: 020 - 6208089

E-mail: (info@irishtouristboard.nl)
Website: www.ierland.nl

Informatie uitsluitend voor pers en

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie