Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarreceptie in de Kampanje Den Helder

Datum nieuwsfeit: 06-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Nieuwjaarreceptie in de Kampanje

betreft:
week: week 51

De gemeente Den Helder houdt op donderdag 6 januari 2000 een nieuwjaarsreceptie in Schouwburg De Kampanje. Het gemeentebestuur heeft gekozen voor een nieuwe opzet met muziek en cabaret om op een aantrekkelijke manier elkaar een voorspoedig nieuwjaar te kunnen wensen. Dat heeft tot gevolg dat het niet een in- en uitloopreceptie wordt, maar dat vooral het eerste deel van de receptie een programma kent. Ook zult u de leden van het college en hun partners niet op rij in de zaal aantreffen, maar zullen zij zich onder het publiek bevinden.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur: ontvangst in de foyer;

19.45 uur: welkom in de grote zaal;

19.50 uur: nieuwjaarstoespraak door burgemeester drs. W.K. Hoekzema;

20.00 uur: op cabareteske wijze een statement over het volgend millennium;

20.20 uur: uitwisselen nieuwjaarswensen in de foyer;

21.30 uur: bekendmaking `Jutter van het Jaar' (hieronder meer over de verkiezing);

22.30 uur: einde

Wij nodigen u van harte uit deze feestelijke receptie bij te wonen. Gelet op het programma verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn.

VERKIEZING `JUTTER VAN HET JAAR'

Nieuw onderdeel in het programma van de nieuwjaarsreceptie is de verkiezing van de `Jutter van het Jaar'. Wij roepen u op gegadigden voor deze titel voor te dragen bij Gracella Moes van bureau Communicatie van de gemeente Den Helder, telefoon 671 363. Niet alleen kunt u personen voordragen, maar ook organisaties waarvan u vindt dat deze zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt in 1999. Een deskundige jury zal zich begin 2000 buigen over de ingebrachte suggesties. U kunt uw gemotiveerde voordracht indienen tot en met donderdag 30 december 1999. De verdienste mag bijvoorbeeld op sportief gebied zijn, maar ook op maatschappelijk terrein. De motivering is belangrijker dan het terrein waarop de persoon of organisatie werkzaam is geweest. Wij hopen dat u veel suggesties zult aandragen. Wellicht dat wij samen een goede traditie kunnen starten!
_________________________________________________________________

laaste verandering: december 24, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie