Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Praktijk voor persoonlijke effectiviteit geopend in Hengelo

Datum nieuwsfeit: 06-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Unieke praktijk "In Balans" geopend

Per 1 januari 2000 is de praktijk "In Balans", praktijk voor persoonlijke effectiviteit geopend in Hengelo en Neede.

Deze praktijk is een maatschap van Geja Emsbroek, psycholoog, Sylvia Jelierse, diëtist en Bert Roos, maatschappelijk werker. Deze combinatie van disciplines in één praktijk is uniek voor Nederland. In Balans gaat uit van het geheel van de mens, immers het één kan vaak samenhangen met het ander.

Je kan bij "In Balans" terecht voor problemen op psychologische grond, moeilijkheden in relaties, opvoeding, assertiviteit, verwerkingen, dieetadvisering, voedingsvoorlichting, eetproblemen en afvallen. Dit is een korte opsomming waarvoor je bij "In Balans" terecht kunt. Door deze drie disciplines is een interne verwijzing en vooral een goede samenwerking, snel en gemakkelijk. Daarnaast werken wij samen met andere hulpverleners, zoals fysiotherapeuten. Wat bij ons centraal staat is kwaliteit en flexibiliteit. Naast individuele hulpverleningen ontwikkelt en geeft "In Balans" ook cursussen. Wij zullen regelmatig hierover in deze krant berichten.

Wil je meer informatie, dan kan je kijken op onze internetsite: www.inbalans.myweb.nl, of je kan ons bellen op onze spreekuren, elke dag tussen 8.30 en 10.00 uur en tussen 19.00 en 20.00 uur, op het centrale telefoonnummer: 074 - 278 1731. Wij werken op afspraak.

"In Balans"
Praktijk voor persoonlijke effectiviteit
Liverpoolstraat 30
7559 KA Hengelo
Tel. 074 - 278 1731
Fax: 074 - 278 1793
Maatschap van:
Geja Emsbroek, psycholoog
Sylvia Jelierse, diëtist
Bert Roos, Maatschappelijk werker
K.v.K. Enschede: 06091704

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie