Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 06-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 06-01-2000

Persbericht district Aa & Dommel/

VROUW BEROOFD VAN PORTEMONNEE (Haaren)
Woensdagmiddag is een 72-jarige vrouw uit Haaren beroofd van haar portemonnee. De vrouw kwam rond 17.00 uur met haar auto bij haar woning aan de Kerkstraat in Haaren. Nadat ze voor haar woning was uitgestapt liep ze naar enkele winkels in de buurt om boodschappen te doen. Toen ze even later met boodschappen terug kwam, wilde ze haar auto in de garage rijden. In de garage stapte de vrouw uit de auto, daar zag ze een haar onbekende man, die haar direct tegen de borst sloeg en haar tas eiste. Toen de vrouw zei geen tas te hebben sloeg de man haar tegen het lijf en het hoofd, waardoor ze kwam te vallen. Vervolgens pakte hij de portemonnee van de vrouw, die ze voordat ze de auto in de garage reed aan de kant had gelegd, en rende weg. Even later hoorde het slachtoffer een bromfiets wegrijden. Het slachtoffer had de man kort daarvoor samen met een andere man zien staan prutsen aan een bromfiets.
Bij de beroving raakte de vrouw licht gewond.
De overvaller betrof een man van 20 á 25 jaar, ongeveer 1.65 meter lang, getinte huidskleur, donker haar. De man droeg donkere kleding en een donkere muts.
De man die het slachtoffer bij de overvaller had gezien was ongeveer even oud, had een lichtere huidskleur en droeg ook donkere kleding met een donkere muts.
Over de bromfiets zijn geen bijzonderheden bekend. Getuigen die woensdagavond tussen 17.00 en 17.30 uur op of in de omgeving van de Kerkstraat in Haaren wat hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie in Vught, telefoon 073 ? 684 2222.

INBREKER OVERLOPEN (Vught)
Woensdagavond is in een woning aan de Michiel de Ruyterweg in Vught een inbreker overlopen. Rond 18.10 uur kwam de bewoner thuis. Toen hij de huiskamer inliep, zag hij daar een hem onbekende man staan. De onbekende man wist door de achterdeur de woning uit te vluchten. De achterdeur van de woning bleek te zijn opgebroken. Zover bekend is er niets gestolen.

VERKEERSCONTROLES
Woensdagmiddag is op de Langeweg in Haaren controle gehouden op het gebruik van autogordels. Totaal 8 personen werden bekeurd omdat ze de gordel niet gebruikten, terwijl dat wel vereist was.

Woensdagmiddag is ook gecontroleerd op het door rood licht rijden door bromfietsers en fietsers op de kruising Bosscheweg ? Taalstraat in Vught. Hier vielen in totaal 9 bekeuringen.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL (Haaren)
In de nacht van woensdag op donderdag is een 24-jarige vrouw uit Tilburg gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed met haar auto over de Belversedijk in Haaren. Doordat vanuit tegenovergestelde richting een auto kwam, schrok de vrouw hiervan en reed in de bocht rechtdoor, waaroor ze in de sloot terecht kwam. De vrouw is met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

SNELKRAAK (Boxtel)
In de nacht van woensdag op donderdag vond een snelkraak plaats bij een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel. Rond 03.30 uur werden bewoners in de Rechterstraat opgeschrikt door lawaai. Het rolluik werd vernield bij de winkel, waarna men de ruit van de winkel ingooide. Vanuit de winkel werden foto- en videocamera?s gestolen. De daders wisten in de richting van de Molenstraat te ontkomen.

AUTO GESTOLEN (Boxtel)
In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf een parkeerterrein aan de van Coothstraat in Boxtel een witte Opel Kadett, type stationwagen, gestolen. Het kenteken van de auto is SF-31-XH.

SNELHEIDSCONTROLE (Haaren)
Donderdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N65 onder Haaren. 998 voertuigen werden gecontroleerd op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden. 113 bestuurders zijn gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 147 km/u. Een Tsjech die 121 km/u reed is staande gehouden. De man kreeg direct een boete van fl. 445,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie