Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 06-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 06 januari 2000
09:14 donderdag 6 januari 2000

Bert Peters 0591 66 20 14 of 0653-23 80 59.

Emmen, diefstal uit auto
Een 33-jarige man uit Klazienaveen parkeerde zijn auto gistermiddag omstreeks 17.00 uur aan de Dingspellaan om deel te nemen aan het Protos-zaalvoetbaltoernooi. Toen hij omstreeks 22.15 uur bij zijn auto kwam ontdekte hij dat een ruit was ingeslagen en dat de radarverklikker was weggenomen. Schadebedrag niet bekend.

Emmen, diefstal uit auto
Een 19-jarige man uit Klazienaveen ontdekte gistermiddag dat zijn op het Holdertplein geparkeerde auto was opengebroken en dat de radio en boxen waren weggenomen. Schade van f 1.200,-.

Meppel, diefstal uit woning
Deed een 36-jarige bewoner aan de Lepelaar aangifte van inbraak in zijn woning, gepleegd tussen 13.00 en 18.15 uur. Via een verbroken raam is men binnengekomen waarna een video- en een fotocamera werden weggenomen. Schadebedrag nog niet bekend.

Emmen, verkeerscontroles
Werden gisteravond verkeerscontroles gehouden in Emmen. Op de Hondsrugweg en Weerdingerstraat werden samen 300 blaastesten afgenomen waarbij geen enkele overtreding werd geconstateerd. Wel werden 16 bestuurders bekeurd omdat ze de autogordel niet droegen. ook werden enkele bekeuringen uitgedeeld ivm het ontbreken van de verlichting. Aan de Houtweg werd gisteravond ook een verkeerscontrole gehouden waarbij ruim 300 bestuurders aan de blaastest werden onderworpen. Slechts één bestuurder moest mee naar het bureau maar daar bleek hij net onder de grens van 0,5 te blijven zodat hij verschoond bleef van een proces-verbaal. Ook bij deze controle kregen bestuurders die geen autogordel droegen een proces-verbaal (10 stuks). Verder werd een bestuurder aangetroffen die niet in het bezit van een rijbewijs was. Na een proces-verbaal mocht hij zonder auto verder.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie