Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Roto Smeets De Boer bouwt ICT-Consultancy activiteiten uit

Datum nieuwsfeit: 07-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PlantijnCasparie

Roto Smeets De Boer gaat haar ICT-Consultancy activiteiten verder uitbouwen. Daartoe wordt binnen de PlantijnCasparie Groep een nieuwe onderneming opgezet die onder de merknaam 2organize.com actief zal zijn.

De business-to-business markt wordt steeds meer geconfronteerd met de behoefte het communicatie-speelveld te verbreden. Hierin zal drukwerk een uitermate belangrijke rol blijven spelen, maar zullen nieuwe communicatie-methoden toegepast gaan worden. Van eenrichtingsverkeer naar homogene doelgroepen tot en met interactieve communicatie met individuen.

2organize.com zal de opdrachtgevers daarbij ondersteunen door met behulp van ICT de over te brengen informatie te analyseren, automatiseren en organiseren waarbij het accent zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie