Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwijzer voor Leiden 1999/2000 verschenen

Datum nieuwsfeit: 07-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Wegwijzer voor Leiden 1999/2000 is uit

Op zoek naar informatie, adressen en telefoonnummers over gemeente, hulpverlening, onderwijs, sport of toerisme? U kunt het vinden in de gemeentelijke Wegwijzer 1999/2000 die afgelopen week bij de meeste Leidenaars in de bus is gevallen.

De wegwijzer is deze week huis-aan-huis bezorgd, behalve bij de adressen met een nee-nee sticker. Wie geen Wegwijzer heeft ontvangen, kan op zaterdag 8 januari contact opnemen met de verspreider Bestelnet om de Wegwijzer alsnog bezorgd te krijgen. Dat kan van 10.00 tot 11.00 uur (071-3643434). U krijgt de Wegwijzer dezelfde dag nog in de bus. Ook kunt u de komende week bellen met Bestelnet of de gemeente (071-5165008) als u vragen heeft over de verspreiding van de Wegwijzer.

U kunt de Wegwijzer eveneens bemachtigen door langs te gaan bij de balies van het stadhuis, het Stadbouwhuis en bij diverse andere adressen, zoals de Openbare Bibliotheken, de Raad & Daadwinkels, de recepties van het hoofdbureau van de politie, de brandweerkazerne, de GGD, Sociale Zaken (Langebrug 60), Milieu en Beheer (Admiraal Banckertweg 15), sector Stadstoezicht (Zonneveldstraat 10), afdeling Belastingen (Ir. Driessenstraat 1), het Sportbedrijf (Smaragdlaan 99) en steunpunt Buijze Pers (Apothekersdijk 1). Op deze adressen kunt u ook wekelijks terecht om een exemplaar van het Leids Nieuwsblad met daarin de Stadskrant op te halen.

Er is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gewerkt aan de totstandkoming van de Wegwijzer. Desondanks is het mogelijk dat zaken ontbreken of niet juist vermeld staan. Ontdekt u een tekortkoming in de Wegwijzer, dan hoort de gemeente dit graag. U kunt gebruik maken van de bon op pagina 167 van het boekje, of een briefje sturen naar de gemeente: t.a.v. Bestuurdienst, afdeling Communicatie, Postbus 9100, 2300 PC Leiden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie