Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP betreedt adviesmarkt voor applicatie-integratie

Datum nieuwsfeit: 07-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

00001

HP BETREEDT ADVIESMARKT VOOR APPLICATIE-INTEGRATIE

Amstelveen, 7 januari 2000 - Hewlett-Packard heeft een nieuw portfolio aan consultingdiensten opgezet voor het integreren van applicaties en processen. Deze nieuwe diensten helpen gebruikers heterogene bedrijfsapplicaties en -processen te integreren tot een naadloze omgeving, waarbinnen het gebruik van internet de productiviteit maximaliseert.

Bij het inrichten van een flexibele, beheersbare en hoog beschikbare internetomgeving kan HP zich baseren op meer dan tien jaar ervaring met het integreren van zakelijke applicaties (EAI: Enterprise Application Integration). HP ontwikkelde specifieke EAI-diensten, workflow-processen en software, zoals het toonaangevende HP Changengine, omdat EAI voor elke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie