Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 07-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten vrijdag 7 januari 2000 tot 9.30 uur 09:43 vrijdag 7 januari 2000

Ernest Zinsmeyer 0592 383017 / 0622 662875
(Piket + persvoorlichting tot maandag as. 8.00 uur)

WESTERBORK
Wielen van vrachtauto
Donderdagavond rond 19.00 uur reed een vrachtauto van een transportbedrijf uit Emmen over de N 381 tussen Emmen en Drachten. Ter hoogte van Westerbork merkte de 24-jarige chauffeur dat er twee wielen van de combinatie waren afgelopen. Bij onderzoek bleek dat er een aantal wielbouten was afgebroken. Tijdens de reparatiewerkzaamheden heeft de politie samen met Provinciale Waterstaat voor de verkeersregeling gezorgd.

ASSEN
Diefstal auto
Donderdag is tussen 10.00 en 19.00 uur een blauwe Toyota Starlet gestolen vanaf de zuidelijke parkeerplaats van het busstation aan de Overcingellaan. De 64-jarige eigenaar uit Drouwen deed aangifte bij de politie.

MEPPEL
Inbraken in auto's
Donderdag is op klaarlichte dag ingebroken in een geparkeerde Mazda 626 op de parkeerplaats aan de Grote Akkerstraat. Een van de portiersloten bleek te zijn geforceerd. De 35-jarige eigenaar uit Koekange mist de radio-cdspeler, 10 cd's en een GSM-telefoon. In dezelfde tijd is aan de Reggersweg een rode Hyundai Scoupé opengebroken. De 36-jarige eigenaar uit Meppel mist de radio-cdspeler en enkele cd's. Ook hier is een portierslot geforceerd.

ASSEN
Inbraak in auto
Donderdagmiddag is ingebroken in een auto op de parkeerplaats van Van der Valk aan de Balkenweg. De 35-jarige eigenaar uit Hasselt mist een tas met kleding en een faxapparaat uit de kofferbak.

EMMEN
Auto-inbraken
Donderdagavond zijn 2 auto's opengebroken aan de Wenning. Een 23-jarige man uit Emmen mist zijn radio-cdspeler, 25 cd's en een GSM-telefoon. Uit een andere auto `is ook de radio-cdspeler gestolen.

ASSEN
Woninginbraak
Donderdag is tussen 15.30 en 21.00 uur ingebroken in een woning aan de Geulstraat. De dader kwam binnen via de niet afgesloten achterdeur. De 35-jarige bewoonster mist een tv en een telefoon.

MEPPEL
Dader vernieling aangehouden
Donderdag omstreeks 12.00 werd een vernieling gemeld aan de Werkhorst. Een groep jongens had lampen vernield bij een verzekeringskantoor. De gewaarschuwde politie kon de dader uit de groep halen nadat deze door een getuige was aangewezen. De dader, een 15-jarige jongen uit Meppel, wordt doorverwezen naar het HALT-bureau.

RUINERWOLD
Autobrand
Donderdagnacht tegen 4.00 uur is een autobrand gemeld op de Haakswold. Daar stond een auto in de berm in brand. De brandweer bluste de brand. Vermoedelijk is kort tevoren met deze auto een aanrijding veroorzaakt op de Marsen. Daar bleek een verkeerszuil omver te zijn gereden. De politie onderzoekt deze zaak op dit moment.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie