Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente verbetert huisvesting Vermeerschool in Delft

Datum nieuwsfeit: 07-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

Gemeente verbetert huisvesting Vermeerschool

De openbare basisschool Jan Vermeer wordt medio 2002 verplaatst van de Voldersgracht 21 naar Raam 20. Hiermee verbetert de gemeente de huisvesting van de school. De basisschool krijgt in de nieuwe situatie bijvoorbeeld een speelplaats. De locatie aan de Voldersgracht wordt opnieuw ontwikkeld tot winkels en woningen.

De locatie van de basisschool Jan Vermeer stond al langer ter discussie. De school bezit geen speelplaats en is fysiek aan een opknapbeurt toe. De gemeente heeft gekozen voor een nieuwe locatie aan de Raam 20. Op deze plek staat het oude gebouw van de Paulus Mavo.

De eigenaar van Raam 20, ontwikkelaar Oosten en De Vette Bouwmaatschappij had oorspronkelijk een woningbouwplan op deze locatie voorzien. In ruil krijgt de Bouwmaatschappij het recht om de Voldersgracht 21 opnieuw te ontwikkelen, waarbij de maatschappij rekening moet houden met de door de gemeente gestelde randvoorwaarden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie