Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SIMAC kiest voor Inprise / Borlandtechnologie

Datum nieuwsfeit: 08-01-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

SIMAC kiest voor Inprise / Borlandtechnologie
Simac Software Services voert internationaal toonaangevend project uit op basis van haar Delphi expertise

Amstelveen, 8 januari 2000 - Inprise Corporation (Nasdaq: INPR) gaat samenwerken met Simac Software Services. Hiertoe ondertekenden beide bedrijven een partnerovereenkomst. Simac wordt volwaardig Inprise Solution Partner voor de complete lijn development tools van Inprise.

De samenwerking tussen Simac en Inprise / Borland heeft direct resultaat in de markt. Maersk Intermodal Europe, een internationaal transportbedrijf gevestigd ten zuiden van Rotterdam, heeft Simac Software Services opdracht gegeven om voor 1 april dit jaar een planningmodule voor haar zeecontainertransporten te realiseren op basis van Delphi. Door een aantal geplande overnames, zal in het tweede kwartaal van dit jaar het aantal door Maersk uit te voeren transporten verdubbelen. De nieuwe module zal zich tussen de reeds bestaande modules 'nestelen'. Het aantal handmatige acties wordt hierdoor aanzienlijk verminderd. Tevens biedt de software de gebruikers ondersteuning bij het maken van beslissingen voor het vervoer van de containers.

Het partnership zal zich primair op dienstverlening rondom Delphi richten. Gezien de ontwikkeling in de markt echter is een verdere uitbreiding naar andere Inprise/Borland-omgevingen, zoals JBuilder en ApplicationServer in de loop van komend jaar niet uitgesloten.

Rob Twigt, Business Team Manager van Simac Software Services zegt over het partnership met Inprise: "Wij hebben bij onze klanten al goede resultaten kunnen boeken bij onze klanten met Inprise-technologie, en we zien de vraag naar onze Delphi-expertise alleen maar toenemen. De keuze wordt onderstreept door de extra aandacht die wij geven aan scholing van professionals in deze richting en de focus van onze sales-mensen op oplossingen die zijn gebaseerd op Delphi technologie."

Simac
Met meer dan 1.500 medewerkers, is het beursgenoteerde Simac Techniek NV een belangrijke speler op de markten van Informatie-en Communicatie Technologie (ICT) en Industriele Elektronica & Automatisering . In 1998 werd een omzet behaald van fl. 581,1 miljoen. Simac werkt vanuit verschillende vestigingen verspreid over de Benelux, Tsjechie en Duitsland. Simac's Software Services richt zich op detachering en de uitvoering van projecten op het gebied van systeemontwikkeling. Haar expertise gebieden omvatten onder meer: E-business, Internet & Intranet Consultancy, Project auditing & CMM, groupware & workflow management, Informatiemanagement en -analyse . Naast de kennis van Borland/Inprise-ontwikkeltools heeft Simac Software Services ook gespecialiseerde kennis op het gebied van Oracle, Microsoft en Lotus Notes. www.simac.nl

Inprise / Borland
Inprise is een vooraanstaand leverancier van op Internettechnologie applicatieontwikkeling voor bedrijven en individuele programmeurs vereenvoudigen. Inprise biedt geintegreerde, schaalbare en veilige oplossingen die wereldwijd populair zijn vanwege hun hoge gebruiksgemak, prestaties en productiviteit. Daarnaast onderscheidt Inprise zich door haar toewijding aan het open-platformprincipe en haar ondersteuning van softwareontwikkelaars over de gehele wereld via de on line gemeenschap community.borland.com. Deze site biedt technische informatie, e-commerce-mogelijkheden, services en nieuws op het gebied van applicatieontwikkeling. Inprise is opgericht in 1983. Het hoofdkantoor staat in Scotts Valley in de Verenigde Staten.
http: //www.borland.nl

Voor meer informatie: Voor meer persinformatie:
Inprise Corporation Lammers van Toorenburg PR
Wim Hoek, Marketing Manager Benelux Francine Loos Telefoon: 020 503 5100 Telefoon: 030 656 5070
Fax: 020 503 5170 Fax: 030 656 5473

E-mail: (francine@lvtpr.nl)

Simac Software Services bv
Rob Twigt, Business Team Manager
Telefoon: (0348) 43 16 36
Fax: (0348) 43 16 38
E-mail: (rob.twigt@simac.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie