Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakavond gebied rond Berkenweg Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 10-01-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

december 1999

Inspraakavond gebied rond Berkenweg

De raadscommissie Economische zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de ontwikkelingsvisie voor het gebied tussen de Berkenweg en de Kersenbaan vrijgegeven voor inspraak. Op maandag 10 januari 2000 zal men een raadplegende inspraakavond houden over onder andere de ontwikkelingsvisie. De avond begint om 19.30 uur in Congrescentrum De Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33.

Tijdens deze avond vindt u niet alleen alle beschikbare informatie, ook geven deskundigen van de gemeente en de projectontwikkelaars een toelichting op de plannen. Bovendien beantwoorden zij uw vragen.

Kwaliteitsverbetering
De ontwikkelingsvisie is vastgelegd in de zogenaamde 'Projectdefinitie gebied Berkenweg'. De projectdefinitie bevat naast de ontwikkelingsvisie het concept programma van eisen. De gemeente heeft de ontwikkelingsvisie opgesteld omdat er voldoende aanleiding is om te kijken of de kwaliteit van het hele gebied tussen de Berkenweg en de Kersenbaan kan worden verbeterd. Zo verhuist KPN-Telecom naar de nieuwbouw aan de Stationsstraat en wil de toekomstige gebruiker van het KPN-gebouw deels uitbreiden binnen, en deels buiten de mogelijkheden van het stadsvernieuwingsplan. De vraag is nu op welke manier meer uitbreiding kan worden toegestaan. Ook de Peugeot-garage van Bovee gaat waarschijnlijk weg. Op de locatie van de Peugeot-garage zouden woningen gebouwd kunnen worden.

Inzien
Tot en met 24 januari 2000 kunt u de projectdefinitie inzien in de Informatiewinkel van het Stadhuis. Tot 25 januari kunt u schriftelijk reageren op de projectdefinitie. Uw reactie kunt u sturen naar de gemeente Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort, ter attentie van mevrouw M. de Geus.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie